Helena

Våga lev din dröm

dricker tee

Publicerad 2012-07-29 19:00:10 i Vardagsbabbel,

Efter en mysig dag på sjön med vattenskidor och ridning på eftermiddagen (första gången på ett och ett halvt år!!) sitter jag nu i soffan med en kopp tee och inväntar grill lax middag. Toppeliton har precis åkt hem bed båten och lite tomt känns det allt, trots alla kusiner.

Dagarna som passerat har varit löjligt sköna och jag bara njuter av livet. Att få unna sig att ligga i solen och bara låta tiden gå, eller att spela sällskapsspel och skratta tills man gråter in på småtimmarna. Spela gitarr och sjunga i massor, vara ute och springa, bada, grilla majs, korv och herriconverts och dricka öl och rosé. Strosa i hamnen och äta glass och åka båt så det skvätter! Sommar på Utö helt enkelt.

Igår bestod dagen av båtutflykt till borgen, en ö med runda klippor och 180 graders utsikt av endast horisont. Jag älskar horisonten. Det var pang-väder och måste erkänna att färgen kommer sakta krypande, woho. Dagen följdes av grillkväll på berget med gäster, vi var närmare 20 stycken som satt och sjöng, spelade gitarr och åt i kvällssolen. Sen blev det skärgårdsutgång på bakfickan, dansa natten lång och sen cykla hem och sova som en stock.

Ja nu fick ni en dag här, kommer lite inblickar nu och då så ploppar väl bilder upp senare! Hoppas ni njuter nu när Sverige är som bäst!

På svensk mark!

Publicerad 2012-07-24 19:31:47 i Vardagsbabbel,

Jag är tillbaka i sverige efter min livs resa, (hittills!!) Det var helt sjukt, cococrazy. Vet inte ens vart jag ska börja. Har en massa bilder, är kanske lättare att visa via dem.

Nu är jag på Utö, mitt fina sommarparadis. Innan igår då jag kom hit var jag på Tyresö med toppeliton en helg och innan det i Hållnäs en vecka med alla kusiner. Nu är jag som sagt här på en annan kusin vecka. Det var allt för nu. En kort uppdatering om att jag är vid liv. Tack och hej för mig.

Om

Min profilbild

Helena

Just nu befinner jag mig i Mexico på utbyte. Tanken är att jag ska plugga statsvetenskap och spanska. Jag har en dröm om att få möjligheten påverka andra människor i en positiv riktning, kunna förbättra den här världen och sätta avtryck. En vacker dag ska jag rädda världen. Du lever nu. Du har ett liv här, varje dag och varje stund är en ny chans att göra något bra av ditt liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela