Helena

Våga lev din dröm

Cuarnavaqa & Karneval

Publicerad 2016-02-08 05:28:40 i Vardagsbabbel,

Denna helgen åkte jag och mitt härliga rese-gäng (Lucile, Blanche, Nicky, Pablo & Tian) iväg på nya äventyr. Nämligen hem till Pablos stad Cuarnavaqa där det var en årlig festival som vi absolut inte skulle missa när vi var här. Det var riktigt feststämning och karvevalen var verkligen en upplevelse. De var orkestrar som spelade och folk gick utklädda i masker och dansade. Vi klättrade också höööögt upp på ett berg för att se ett tempel och utsikten. Maffigt (och svettigt) Ta hand om er där hemma <3 

Mariposas (fjärilar)

Publicerad 2016-02-08 05:22:45 i Vardagsbabbel,

För, ja vad blir det nu, tre veckor sedan (!!!) var jag iväg på en roadtrip till ett naturligt fjärlilsreservat. Vi kampade i djungeln och red i två timmar på hästar för att komma upp till det naturliga fjärlisreservatet. Det var en riktig upplevelse. Det var på många fjärilar så att det lät som regn när de flög omkring. Kändes som att jag var med i Tarzan när Jane får komma upp bland trädtopparna. Superhäftig upplevelse!!
 
 

Om

Min profilbild

Helena

Just nu befinner jag mig i Mexico på utbyte. Tanken är att jag ska plugga statsvetenskap och spanska. Jag har en dröm om att få möjligheten påverka andra människor i en positiv riktning, kunna förbättra den här världen och sätta avtryck. En vacker dag ska jag rädda världen. Du lever nu. Du har ett liv här, varje dag och varje stund är en ny chans att göra något bra av ditt liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela