Helena

Våga lev din dröm

gloriat

Publicerad 2013-05-30 12:13:21 i Vardagsbabbel,

Åh, hittade precis fler fina bilder som Emelies syster fotat! Tjoho, alltid lika kul att ha minnen! Måste bli bättre på att börja fotografera igen, har inte knäppt en enda bild sedan jag kom hem i april! Vi pratade om det på förmiddagsfikat idag, att man borde ta bilder vid alla härliga tillfällen, en eller två bara, och sen göra ett album av alla bilderna. Ett riktigt album alltså, skriva ut bilder och klistra in, så man kan bläddra runt och komma ihåg alla sina fina ögonblick i livet. Lite som en dagbok. Kanske ett sommarlovsprojekt?!

brännboll och våfflor

Publicerad 2013-05-29 15:15:09 i Vardagsbabbel,

Efter en dag av utvärdering ska jag åka och kompletera det sista infor greseoutfitten, eventuellt ta en tur med djurgårdsfärgan med Peiling. Sen ska vi öva in ett slutnummer med klassen och sen blir den brännboll och våfflor! Toppe kommer hit också så det blir en riktig bra eftermiddag och kväll! Ta hand om er!

lilla my säger tack och gonatt

Publicerad 2013-05-28 23:17:00 i Vardagsbabbel,


Mysartröjan är på och jag befinner mig i Sollentuna. Efter nedskrivande och strukturerande av tankar och diskussion med kloka papi så känns det, kanske lite klarare, men framför allt bättre. Det var en kanon konsert på Rudbeck, verkligen bra presterat (som alltid, måste tilläggas)! Imorgon är det utvärdering på skolan, kursen går mot sitt slut, till helgen far vi alla till olika länder och städer! Konstigt. Känner mig klar med utbildningen, men människorna, mina fina klassisar, kommer verkligen sakna dom. Det är ju inte heller så att vi alltid öndå kommer ha Lidingö gemensamt, utan det är verkligen hela världens utspridning som gäller! Imorgon blir det troligtvis Oscar Linnros och våffelmys. Det ser jag fram emot! Något annat jag trixat med ikväll som jag ser fram emot är en grease-utklädning. Vi är ett helt gäng från kören som ska till skiva på torsdag, och vi kommer som värsta griiisteamet. Blir kul de! Nej nu ska jag sova. Tack för allt pepp vill jag också säga. Jag är så tacksam. GONATT

.

Publicerad 2013-05-28 13:05:25 i Vardagsbabbel,

Jag försöker strukturera upp mina tankar och mina framtidsplaner som är luddigare än någonsin. På sätt och vis har luften gått ur mig, som en ballong som pyst ut. Jag har i så många år haft som mål att komma ut och volontärarbeta, och ja, nu har jag gjort det! Planen har alltid varit att när jag gjort det, då ska jag veta vad jag vill göra. På ett vis vet jag också det. Säkrare än någonsin är jag på att jag vill bidra positivt till utveckling i världen. Men vad är nästa steg i min vardag för att komma närmare det målet? Plugga, vad? Jobba, med vad, ideelt, eller pengaperspektiv? bo, var och hur?
Frågorna är just nu lite för många och har inte hittat magkänslan som annars brukar hjälpa mig i beslut vilket leder till att någon slags ångest kommer krypande. Inte likt mig. Går mellan att låta det komma över mig och skratta åt mig själv. Ångest är till för att ta tag i har jag alltid tyckt. Men det är ganska mycket svårare än vad jag trodde. Vore så mycket skönare om jag visste vad jag ville, satidigt som jag försöker övertyga mig själv om att det är underbart att livet är fullt av möjligheter och val. 
 
Ja välkommen till mitt huvud för tillfället. 

tisdag

Publicerad 2013-05-28 10:17:00 i Vardagsbabbel,

  
Bilder från Tianasoa, vill göra om det. 
 
Gårdagen var skola och dansaudition, knytkalas med hela klassen hemma hos våran lärare och kvällsprommenad med Peiling. Sitter nu i skolan, utedag, perfekt i det fina vädret förutom att jag missdömde temperaturen och tog shorts! Haha! I eftermiddag måste jag och och hämta min kalender som jag glömt i alvik och på kvällen ska Rudbecksmusikklasser ha vårshow. Det kan man ju inte missa!! Ha de fint, nu ska jag ut i den något kyliga vårsolen igen!

föreställning

Publicerad 2013-05-26 19:42:41 i Musik,

Åh känner mig verkligen så glad och tacksam (och enormt slut) i hela kroppen. Vi har hållt igång sedan kl 10.40 imorse och kl 16 gick det av stapeln. Det kändes så så lyckat. Är så glad att så många fina vänner satt i publiken också. Tack alla. Tack kören, publiken, Marie, filmteamet, musiker, ljudet.. Har skuttat omkring på adrenalin hela dagen och nu känner jag huvudvärken och tröttheten komma krypande. Nöjd tjej här i alla fall. Hoppas ni hade en fin söndag ni som inte kom (DVD kommer att kunna köpas, wiho) PEACE
 

vitaminbomb

Publicerad 2013-05-24 09:12:10 i



Banan-, grönt äpple- (behåll skalet när du mixar, massa bra i det)och blåbärsmoothie med järnbomben linfrön på toppen. Apelsinjuice, och knäckebröd med tomat på och så lite rooibos på det! Ingen dålig start må jag säga! Glad fredag!

glad - kexchoklad

Publicerad 2013-05-23 22:54:56 i Vardagsbabbel,

Haft det bra. Föreläsningen på danderyd gick bra. Kul att inspirera, kan man jobba med det? Haha. Efter det har jag suttit och förberett inspiration för 6 och 7 årngar imorgon. Blir lite annan typ av berättande men ändå samma innebörd. Blir himla roligt att träffa alla barnen och gamla kollegorna! Har varit ute och sprungit (på tiden) och lagat pastarullar med spenat och fetaost i ugn! Riktigt smarrigt. Tittat på en helt underbar musikal av Körsbär i kyrkan också. Så duktiga. Jag och Emelie satt där och blev berörda (jag får rysningar över både armar och ben och Emelie gråter för fulla muggar, haha!) Riktigt bra var det. Taggar för Banérporten imorgon och sen rep inför våran stora föreställning. Hela kvällen och natten ska vi repa. BOKA IN SÖNDAG KL 16!!!
Nu ska jag sova men delar med mig av en fin bild från en bra dag i mitt liv. Gonatt.
 

mini helg

Publicerad 2013-05-23 09:55:00 i Vardagsbabbel,

Nu har jag haft min lilla minihelg mitt i veckan. Tänk om man oftare kunde få en dag ledigt lite nu och då. Det blir så stor skillnad (i både aktivitet men framför allt uppskattning) jämfört med helgen, kanske därför att man inte planerat in att få den extra tiden! På helgen har jag en tendens att få känslan att jag måste göra något bra av den. Den här extra lilla dagen som blir ledig har inga direkta krav på sig och det blir så skönt och avslappnat. 
Min minihelg spenderades i Uppsala med Toppe och Jakob. Några av Toppes vänner kom över på tisdagkvällen och vi lagade middag och hängde. På onsdagen turistade vi runt i Uppsala, domkyrkan är ju bara fööör stor. Shit va den är cool. Vi hittade en fett värd restaurang att äta lunch på, Panini hette den och maten var god och billig! Lite Vapianokänslan, fast mycket billigare! Den borde flytta till Stockholm! (eller jag borde flytta till Uppsala..) 
Onsdag kväll spenderades med Kathrine. Henne har jag inte hängt med på suuuperlänge så det var mycket uppskattad tid. Middag på fik och sen är det så skönt med dessa små plastkort som gör att man får cruisa omkring på gatorna så det gjorde vi innan hon släpte av mig i hemmet i sollentuna. 
 
Nu har jag hämtat ut ett paket på 19,2kg från posten, min väska från Thailand har äntligen anlänt! Dock måste jag tvätta allt i den så den har fått åka raka vägen in i garaget så tar jag tag i den senare! Men känner att minnen kommer att välla upp när jagslka riva upp kartongen och sedan väskan.
 
Det här blev ett rktigt köttigt(vegetariskt?hhaha) inlägg. Men nu vet ni! Ikväll ska jag på musikal 18.30 i Norrmalmskyrkan som sätts upp av körsbär, där Oskar bl.a. är med. Det ska bli kul att se! Ha de fint! Heej!

föreläsningar

Publicerad 2013-05-20 22:46:00 i Vardagsbabbel,

Idag har vi varit ute i Vallentuna och föreläst i en klass på gymnasiet. Grymt roligt!! Sen hängde jag och Kose runt i stan i supersolen, köpte en mycket trevlig vårkavaj på myrorna för 55kr. Eftermiddagen avslutades fint med kaffe på barista med Maria Parfält! Så trevligt! Prata om aallt mellan himmel och jord. Kom hem till våran traditionella måndagsmiddag (slängde dock in min tvätt emellan, tvättarmåndaaaag) och är nu liiiite för mätt efter dubbel-efterätt med kladdkaka och äppelpaj! 
Nu laddar jag inför imorgon och Danderydsgymnasium. Sen ska jag och Jakob bege oss mot Uppsala så det lär bli en riktigt bra dag imorgon också! Upp riktigt tidigt ska jag dock, och packa ska jag hinna med då också, men det löser sig! Ha de fint! 
  
Två trevliga väldigt slumpis valda bilder. Den ena för att det var när jag senast befann mig i Uppsala, på valborg, och just på denna bild med Simon Mellin. Den andra från när jag barn- och hundvaktade i lördags. Ja, med det säger jag tack och godnatt. 

 

brunnsvikens trädgårdscafé

Publicerad 2013-05-18 13:56:29 i Vardagsbabbel,

Mysarlunch på brunnsvikensträdgårdscafé med nästan hela familjen broström, hundarna inkluderade. Nu blir det slappeftermiddag i sängen, asterix och obilix ska vi titta på, sen ska jag snart iväg till karlhagers! Hoppas ni njuter av en ledig lördag även om det är lite grått, det gör vi :) /Helena och Toppe 

mellokvällo

Publicerad 2013-05-18 13:24:41 i Vardagsbabbel,

Mellokvällo. Småtaggar lite. Det är en härlig tradition tycker jag. Ska sitta barnvakt ikväll så hoppas dom är sugna på att titta lite! Annars får jag en mysig kväll iaf, ska nämligen sitta år härliga familjen Karlhager, kan inte bli annat än trevligt!

fredagen den sjuttondemaj

Publicerad 2013-05-17 13:58:20 i Vardagsbabbel,

Urusel sömn men härlig springtur på morgonen. Presentera Exchange för 80 internationellt engagerade och nu, ledarskaps eftermiddag. Längtar dock till kvällen när jag ska ha mojiiiitokväll med Evelina och Elvira!! Wopwop och sen troligtvis träffa toppeliton, det är ganska oskönt att bo i olika städer. Det är ganska svårt att vara spontan. Ska bli skönt med helg i alla fall! 

solig torsdag

Publicerad 2013-05-16 21:52:47 i Vardagsbabbel,

Har haft en riktigt bra dag och känner mig glad. Vädret har varit på topp och startade ju med en dunderfrukost. Under förmidadgen planerade vi inför våra föreläsningar nästa vecka. Känns riktigt roligt! Vid lunch var vi på debatt om klimatfinansieringen vilket var väldigt intressant. Sen hängde vi lite i kungsan och kring slottet i solen och sen prommenerade jag och mitt ThailandTeam till Odenplan och Norrmalmskyrkan för att ha planeringsmöte inför Gudstjänsten på söndag. Om ni har möjlighet så borde ni infinna er i Norrmalmskyrkan nu på söndag kl 16, blir en riktigt bra gudstjänst. Dansare, solist, vi som berättar om Thailand, bilder och sång, hej och hå varmt välkomna. Kom hem här sen och var ute och powerwalkade med Malin längs med vattnet här på lidingö, lagade spännande middag och nu har jag slapparkväll med min rosa onepiece och ska sova inom en mycket kort framtid. Skönt! (Idag ska jag inte heller glömma att täcka för mitt fönster, är helt omöjligt att sova på morgonen för solen kommer in vid fyra, haha!)
 
Är så glad att våren är här och att jag är i Sverige igen. Även om jag inte riktigt vet vad jag ska göra med mitt liv för tillfället så löser det sig nog, brukar ju göra det i alla fall. Njuta av det, livet alltså, försöker jag iaf att inte glömma bort! Sov gott alla. Gonatt.

riksdagen

Publicerad 2013-05-16 21:24:00 i

Debatt idag vid lunchtid om klimatfinansieringen. Första gången jag var där inne, superspännande tyckte vi! "Riktiga" politiker, wooopa. I debatten var det representanter från Folkpartiet och Vänsterpartiet. Som gäst var också ledaren för afrikas största organisation som jobbar med klimatfrågor inbjuden. Debaterade gjorde dom om pengar som egentligen är bistånd som dom gör om till miljöskuld-betalning. Sjukt dåligt. Använder pengar som ska gå till något annat för att de inte vill satsa på miljön. Riktigt bra att Diakonia nu tar upp detta! Något som du kan göra ar att skriva under springnotan. En protest mot att biståndspengar går åt till att betala miljöskulden! Skriv under här; http://www.diakonia.se/sa/node.asp?node=4552 Mer info här; http://www.diakonia.se/om-springnotan


vi och dom

Publicerad 2013-05-15 15:25:54 i Vardagsbabbel,

Har precis haft en lektion om hur vi människor så lätt sätter in andra människor i fack för att det ska passa våran helhetsbild bättre. Exemlet vi fick var rätt klockrent. När självmordsbombaren på drottninggatan gjorde sitt attentat kom det snabbt fram att han var islamist och alltså blev han kategoriserad som muslim och för många (omedvetet) den generella muslimen. Han är "normal-muslim", utan att vi reflekterar så mycket kring det. Om vi jämför med Anders Behring Breivik, som är norrman och skandinavier (kristen? har det ens tagits upp? vet inget om hans religion!) så antas han inte som den traditionella mainstream norrmannen, eller skandinaviern. Han är ju konstig och annorlunda, inte som vi, kanske rentav till och med sjuk. 
 
Det jag försöker syfta på är hur lätt vi inkluderar peroner i fack, som att självmordsbombaren på drottninggatan är en typisk muslim medans vi inte inkluderar Anders Behring Breivik i vårat fack. Tänkvärt. 

igår

Publicerad 2013-05-15 14:14:00 i Mat,

Igår åt vi som sagt hemlagad falafel. Våran nye kompis Sife hakade på. Det är fett kul att vara en grupp där en au pair från marocco kan haka på utan att känna sig utanför i sammanhanget. Vi är ju redan från alla möjliga världsdelar och platser. Tummen upp för det!

33anledningar

Publicerad 2013-05-15 12:41:32 i Vardagsbabbel,

Uppmärksammats stort på bl.a. fb, har ni inte varit inne och tittat på sidan, gör det. Sjuk, men sann fakta och sånt som man lätt glömmer bort eller aldrig ens tänkt på. http://trettiotreanledningar.com/

långmorgon

Publicerad 2013-05-15 08:15:45 i Mat,



Som ni redan vet är jag en morgon och en frukost människa! Det är så mysigt att pyssla ihop och få en bra start på dagen! Har sovmorgon, måste dock plugga, men då kan man passa på att lyxa till det!

Idag äter jag ekologisk a-fil (massa bra bakterier) med müsli, kanel (ekologiska båda två) och Fairtrade banan. Mormors hembakta bröd med mjukost och paprika. Dricker ekologisk apelsinjuice och rooibos tee som är FairTrade. Har du inte testat rooibos så gör det, rött, kryddig sydafrikanskt tee, gott att byta från de mer söta teesorterna ibland!

falafel KUNGARNA

Publicerad 2013-05-14 22:35:00 i Mat,

Efter träning slog vi på stort och lagade vegetariska favoriten Falafel. Har bara lagat en gång förut, till studenten, och det är faktiskt inte så komplicerat!
 
4dl kikärtor
1gul lök
2 vitlöksklyftor
2msk spiskummin
1dl persilja
2krm sambal oelek
2msk potatismjöl
1msk olja
salt och peppar

Hacka lök och pressa vitlök och mixa allt i en mixer och stek. Svårare än så är det inte. Vi böt ut persilja mot gräslök, funkade fint. Finns en massa förslag på olika kryddning, man kan ha i koriander bl.a. Vad man inte får ta bort är spiskummin, det är liksom Falafelns smak! Men ja, rekomenderas varmt. Vi år couscous, sallad och en jättegod yougurtsås med pesto och vitlök som Malin slängde ihop, waaa, pesto är bäst! Så gott! 

fysträning

Publicerad 2013-05-14 22:29:00 i Träning,

Igår var det min första löparrunda, och för att inte slita ut på knäna (och sig själv) har jag hört att man ska variera träningen. Vilket ledde till att jag drog med stora delar av klassen till skidbacken. Spring upp för halva, gör armhävningar, gå ner, gör sit-ups. Spring upp för halva, gör rygglyft och så vidare. Avslutade allt med at springa uppför så långt man orkade, gå sista upp till toppen och där ha plankan tävling. Klarade ändå 2.10 efter ett sånt pass! Inte illa. Kul att träna med kompisar också och inte själv.
Så, träningstips; Backträning och ett gött gäng! När då går uppför tränar du lårmuskler (bl.a. runt dina knän) och rumpa, och om du går med böjda ben nedför för att minska belastning och stötskada på knä så tränar du också upp muskler i benen, vader och lår! Så leta upp närmaste backe! 

här på folkhögskolan

Publicerad 2013-05-14 13:19:00 i Vardagsbabbel,

Just nu håller vi på och jobbar inför en projektvecka som faktiskt infaller nästa vecka! Kommer föreläsa med mitt "Thailand team" (jag, Samart och Kose) både på Danderyds Gymnasium och Vallentuna Gymnasium. Sen ska vi dessutom prata på söndag i Norrmalmskyrkan och jag ska åka till Banérporten på fredag och hälsa på/berätta om Thailand också. Mycket att planera men kul blir det! Nu ska vi repa sång! Ni som hör våra presentationer kommer inte få det tråkigt! 

running

Publicerad 2013-05-13 23:03:29 i Träning,

Jag har sprungit min första runda på ett års tid UTAN att få ont i knät! Den dagen, den lyckan. Nu ska jag verkligen vara försiktig så att jag inte pajar det igen! tips och sånt välkomnas varmt.
.
On the top of Lidingö!

frukost och dn

Publicerad 2013-05-13 10:57:00 i Mat,

Hallon, banan och satsmuma smoothie med ett rostat surdegsbröd med massa gott på. Har nu suttit ute i solen på trappan och nu ska jag åka till skolan. Blir nog en barista latte på vägen, woop woop. Glad måndag.

stolt stammis

Publicerad 2013-05-13 08:41:32 i Mat,

 
Jag är numera stolt stammis på Barista. Vilket innebär att jag kostnadsfritt fick ett kort som jag fyller på med pengar som jag sedan köper fika för. Varje gång jag köper en fika så går det pengar till FNs skolmatsprojekt i Etiopien så att ett barn kan få en lunch! Dessutom får jag 10 % på min fika. WInwin situation. Bli stammis du också!

allmänbildning

Publicerad 2013-05-13 08:34:00 i Vardagsbabbel,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tänkte starta nya veckan utan stress och med lite allmänbildning. Har DN hemma nu (vi kör på gratis erbjudandena, åh nu är det en månad gratis här och när det går ut kommer nästa erbjudande, prova och se) så tänkte bläddra igenom den i godan ro, tittta på partiledardebatten som sändes förra söndagen i agenda. Tycker det är viktigt och kul att hänga med i vad som händer i världen och vårat samhälle, men prioriterar det inte ofta. Vill så gärna vara allmänbildad, t.ex. kunna alla världens länder och huvudstäder, historia, betydelsefulla modiga personer nu och genom tiderna. Kunskap är makt. Meeeen det är aldrig för sent att börja!
 

musiktipset

Publicerad 2013-05-13 08:18:33 i Musik,

I helgen har jag lyssnat på bl.a.
     -Frida Sundemo, Snow
     -The Royal Concept, on our way
     - Thomas Stenström, dansen före döden
TIps från mig ganska så direkt genom mitt umgänge i helgen. Rikitgt trevlig musik, kul att hitta nytt. 
 

kristihim

Publicerad 2013-05-12 23:22:00 i Vardagsbabbel,

Åh vilken underbar helg jag har bakom mig. Utö med Toppesin, familjen, Jakob, Giggi&Råli. Kanonfint väder har vi haft och jag är rudolf med det gör mig ingenting!
 
Vi har haft världens träningsläger med släpande av skräp (sopbåten kommer 2ggr/år, det gäller att ligga i) och släpande av plankor och stockar. Cykelutflykt med Toppe till norra Utö där jag knappt varit och fleeera fiskestunder. Fyra gäddor tror jag de fick upp totalt, jag låg mest med en filt och solade, höhö. Bastu har vi badat, vegetariskt har vi grillat och imorse tog jag och min syssling Agnes en promenad på två timmar ute på skjutfältet. Härliga frukostar i solen och båtutflykt, efter putsning och vaxning och sjösättning!
 
Mycket fix och ren luft blandat med slapp. Känner mig mosig av all vind och trött i kroppen men väldigt glad. Avslutade nyss helgen på Broströms baksida i våran egen kungsträdgård med Ben&Jerrys (fairtrade)  och min fina pojke. Nu ska jag sova! Gonatt!
Har lite nice ny musik att lyssna på också, tipsar imorgon! stay tuuuned, PUSS

May. 07, 2013

Publicerad 2013-05-07 22:43:52 i



Bilder från en bra dag. Frukost i tre timmar i kombo med grupparbete följt av bra lektion på eftermiddagen. Härligt choklad-och-sol-häng med goa Emelie och sen after work i kyrkan!
Kvällspromenad med knäppa kompisar som badar. Och nu, bädden! Gonatt!

underbara måndagmorgon

Publicerad 2013-05-06 12:44:00 i Mat,

Har haft en riktigt härlig morgon. Frukost på baksidan i solen med mamma, promenad i skogen och upp för väsjöbacken. Och nu påväg till skolan unnar jag mig en rättvis kopp kaffe! Barista är förövrigt ett café jag verkligen kan tänka mig att jobba på!
Hoppas ni alla har en bra måndag! Kramar!

vår sol

Publicerad 2013-05-05 22:01:00 i Vardagsbabbel,

 
Haft en riktigt go söndag. Gudstjänsten var verkligen jättefin, glad att jag tog mig tiden. Emelie fick jag träffa där också, mycket trevligt då hon har varit borta en hel (bambambam) vecka i Venedig! Sen åkte Mamma, jag och Johan till mormor och morfar. Otroligt kul att få träffa dem och de blir så glada över att man kommer. Vi har diskuterat det mycket på Lidingö hur vi i Sverige tar hand om de äldre jämfört med i deras länder. De tycker det är helt sjukt hur vi (i sverige) kan lämna dem ensamma i hus eller på ålderdomshem. I deras kulturer är det självklart att man tar hand om de äldre, utan dem hade de aldrig funnits, de tog hand om dem när de var små och bär på enorm kunskap om livet som måste respekteras. Tankeställare. De tycker alltså att det är helt ofattbart. Tror ungefär på samma nivå som att vi i Sverige tycker att det är fel att slå barn... Värt att tänka på.
Känndes hur som väldigt skönt att få träffa mina fina morföräldrar idag i alla fall! Vi åt en massa mat, hade matkoma, var och tittade till Lugnet (sommartorpet) och ja, där är inte blåsippor fridlysta. Min mormor är bäst i hela världen på att baka, så jag fick med mig en limpa upplandskubb, helt underbart bröd som typ bara hon vet hur man gör, så nu har jag frukost för hela veckan! Tjoho! Hoppas ni haft en bra helg. heeeej sålänge!

söndag

Publicerad 2013-05-05 08:33:39 i Vardagsbabbel,

Sitter och myser i min säng i Sollentuna. Övervägde att gå ut och gå i det fina vädret, men nu kände jag för att bara sitta här, så det har jag gjort!
Planerna för denna soliga dag är att jag nu ska fixa frukost för at sedan åka till kyrkan. Efter gudstjänsten (jag har kyrkgrupp, så ska hjälpa till med lite fix och fika) ska jag och mami åka och hälsa på mormor och morfar! Äntligen!! Har inte hunnit träffa dem efter att jag kom hem. Det ska bli så mysigt. Hoppas ni får en fin söndag nu vänner. Njut av våren! Hej!

Firning i Fredags

Publicerad 2013-05-05 08:20:00 i Vardagsbabbel,

Har ju helt glömt bort att nämna att jag firade underbara Elin i Fredags. Så himla trevligt hemma hos min duktiga pyssliga vän med en massa gott. Vet inte om ni förstår att vi försökte arrangera en "look - alike" bild, haha! Den till höger är från en sommarkväll hos Elin för två år sedan. Var himla mysigt att träffa så många som jag inte sett på länge! Tack Elin, och grattis igen! ♥

twinnies

Publicerad 2013-05-04 17:48:24 i Trend,

Köpte ju nya jeans innan valborg, här har ni dessa på bild. Crocker, JC, såå sköna och lagom hög midja! Till min stora glädje tycker min kompis Emanuela att de också var fina, woopa! 

sjunga in våren

Publicerad 2013-05-04 17:44:52 i Musik,

Det är vad vi har gjort idag. Både ute på Norrtullsgatan och i hallen i Norrmalmskyrkan! Det är en årlig loppis på Norrtullsgatan, Mimer Flea Market idag, och vår kyrka deltar glatt. Så två konserter har kören haft och dessutom fika och klädmarknad. Här är bild på glada brodern med en twister (sommaren är påväääg) och fina Maria!
 
Juuuste, missade ni dessa fina tillfälle att höra bra musik så sätter vi upp våran föreställning den 26e maj!! Det är ett måste, kommer bli så grymt bra! Ska börja repa dans i veckan, och kommer troligtvis att vara ett filmteam på plats! yeyeye!

flätan

Publicerad 2013-05-03 07:32:00 i Trend,

Igår efter träningen hade jag en riktig lyxarstund med mig själv. Finns nämligen bastu på friskis och den utnyttjade jag igår. Så, så skönt. Satt med balsam i håret ett tag och det blir verkligen babylent efteråt. Som avslut på min egna lilla hårbehandling (efter teedrickande med Malin och Peiling) flätade jag håret innan bädden! ett mycket bra tips när det kommer till att (försöka) hålla håret o-slitet!
Igår var jag så trött så det blev en alldeles vanlig. Annars brukar jag göra en inbakad med hela håret! Hoppas ni får en fin dag nu! Puss!

klädmarknad och vårsång

Publicerad 2013-05-02 16:56:00 i Musik,

Nu på lördag är det vårmarknad i Norrmalmskyrkan! Vi sjunger in våren i två korta konserter kl 12 och 13.15, dessutom är det marknad på hela norrtullsgatan och i kyrkan. Så kom kom kom! Läs mer på http://www.norrmalmskyrkan.se/oppen-kyrka-4-maj/

sköna maj

Publicerad 2013-05-02 16:53:10 i Vardagsbabbel,

Nu är våren infirad, riktigt ordentligt. Har haft härliga dagar i Uppsala. Härligt häng lite här och var, start kl 8 på morgonen med champangefrukost följt av parkhäng under dagen, träffade mycket folk från lite varstans så det var kul! Festligheterna höll på ändå in på sena timmen så 1a maj blev en riktig slappare. Jag Moa och Maria satt i solskenet på balkongen i, ja, säkert fem timmar och åt frukost. MP kom över på filmkväll och vi åt en dundermiddag. Åkte tillbaka till Lidingö imorse och har haft en heldag utomhus med olika övningar vilket var väldigt uppskattat. Nu sitter jag rosig om kinderna av all frisk luft och slösurfar runt. Ikväll har jag tvätttid och träna vill jag hemskt gärna göra! Ha de fint alla!

Om

Min profilbild

Helena

Just nu befinner jag mig i Mexico på utbyte. Tanken är att jag ska plugga statsvetenskap och spanska. Jag har en dröm om att få möjligheten påverka andra människor i en positiv riktning, kunna förbättra den här världen och sätta avtryck. En vacker dag ska jag rädda världen. Du lever nu. Du har ett liv här, varje dag och varje stund är en ny chans att göra något bra av ditt liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela