Helena

Våga lev din dröm

fredagen den sjuttondemaj

Publicerad 2013-05-17 13:58:20 i Vardagsbabbel,

Urusel sömn men härlig springtur på morgonen. Presentera Exchange för 80 internationellt engagerade och nu, ledarskaps eftermiddag. Längtar dock till kvällen när jag ska ha mojiiiitokväll med Evelina och Elvira!! Wopwop och sen troligtvis träffa toppeliton, det är ganska oskönt att bo i olika städer. Det är ganska svårt att vara spontan. Ska bli skönt med helg i alla fall! 

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2013-05-17 14:47:16

Tjoho nu är det heeeeelg! :D

Soligt och varmt är det också. Träden är gröna, fåglarna kvittrar och man kan springa. Man har underbara vänner och snart är det sommar! Du har Toppe och lyckligtvis är ni i alla fall i samma land ;) Man kan äta glass. Vi har en framtid. Gudtjänst ska bli super på söndag. Föreställningen nästa helg kommer bli great!

Och jaa... Mycket mer!! Livet är rätt så himla bra :P

Ha en fin kväll och helg! Puuuuuss <3

Svar: Åh, Emelie söta pärlan. Du är verkligen bra på att peppa!! :) ses på söndag sweetheart! <3
Helena

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Helena

Just nu befinner jag mig i Mexico på utbyte. Tanken är att jag ska plugga statsvetenskap och spanska. Jag har en dröm om att få möjligheten påverka andra människor i en positiv riktning, kunna förbättra den här världen och sätta avtryck. En vacker dag ska jag rädda världen. Du lever nu. Du har ett liv här, varje dag och varje stund är en ny chans att göra något bra av ditt liv.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela