Helena

Våga lev din dröm

godmorgon sverige

Publicerad 2012-06-30 10:57:38 i Vardagsbabbel,

Godmorgon Sverige för sista gången på två veckor. Vaknade med tusen fjärilar i magen, sjukt att det äntligen blir av! Toppe kom hit nu också och åt frukost med oss, för han har tagit körkort!! Wopa!
 
Igår var det packning för full rulle, och sen träffade jag Elin på kvällen, vi åt på Fridays och hade det såå bra. På hemvägen fick vi en gratis chokladbolle och någon martins nr i en påse på baristacafe, sorglig snubbe,, Men go chokladboll. Nu ska jag packa det allra sista, åker om en timme!!!!!

friskis och svettis med betoning på svettis

Publicerad 2012-06-28 20:02:52 i Träning,

Ni vill inte se min ansikts kulör just nu säger jag bara! Haha vad jag är tomat, men som jag brukar tänka; tränar man så tränar man. Ingen vits att mesträna, då kan du gå hem.
 
+ Jag = 
 
Idag utnyttjade jag alltså kortet från MP för första gången. Gött det ska bli att komma igång sen! Annars har jag hängt med toppelito på dagen, vi skulle bada men då gick solen i moln, så det blev molning (sola i moln, för den trögtänkte)
 
Har även köpt in.. badabaaaam... Ännu mer saker till Senegal, det trodde ni väl inte!!! (höhö) Flyget är också försenat, eller typ inställt så har ringt och pulat en massa med det idag också. Kommer bli så att jag åker och kommer fram ett dygn senare. Får mer tid med fix, finns inte mycket att göra åt saken.
 
Snart blir det middag här hemma, wopido!

franska

Publicerad 2012-06-27 22:37:38 i Vardagsbabbel,

Bon soir! Åkte med mami till maxi och handlade tvål och schampo. Nu sitter jag och lyssnar på franska band, kan i alla fall inte bli sämre.och väntar på pojken min som ska komma efter att matchen är slut. Gros Bisous!

springa?

Publicerad 2012-06-27 20:46:46 i Träning,

Jag vill ut och springa för att rensa mina tankar. Vet bara inte om jag vågar, har inte varit bra i knät mer än några dagar och vill inte slita ut ledbandet precis nu innan Senegal.... Kanske blir det power walk. Ja, det blir det nog.

hjärnsprängning pågår

Publicerad 2012-06-27 20:44:40 i Vardagsbabbel,

Fick mail om Thailandbarnhemmet att de fått en plats ledig nu, från 6e januari nästa år. Precis det jag ville. Förut i alla fall.
 
Fick brev från Lidingö, blev placerad i Thailand. Fick info om att jag flyttar till Lidingö den 13e augusti. Längtar efter att flytta hemifrån.
 
Fick meddelande från flygbolaget, mitt flyg blir 24 timmar sent och jag ska spendera en natt och dag i Lissabon. Vad hände där liksom? Kommer det ens att funka.
 
Vad ska jag alltså göra till hösten och våren är nu virrigare än någonsin. Japp.

shopping

Publicerad 2012-06-27 18:00:01 i Vardagsbabbel,

Nu har jag köpt in massor av saker. Kompleteringar till mitt lilla apotek jag ska ha med.Kläder från myrorna, cubus och lindex till mig själv och sju stycken sverige tröjor och en vevbar ficklampa till familjen. Det enda som är kvar nu är en solhatt, hihi, och klänning till bröllopet när jag kommit hem.
Har även hämtat kläder från barnen på skolan, och fört över bilder till timotee. Så nu är det ur världen också.
 
Lunchade med MP idag också, vi åt på garden, mysigt. Sen överförde vi hennes friskiskort till mig. 100 kr för träning där fram tills oktober. Fett värt. Kommer sakna den bruden, vi ses till jul pluttan!
 
Nu tänke jag börja lägga upp det jag har så jag får någon slags översikt. har sedan imorgon på mig att fixa det sista. Shit, det börjar närma sig!! PUSS!
 
 

tisdag

Publicerad 2012-06-26 22:52:48 i Vardagsbabbel,

Mysardagar ligger bakom och sjuka hinna-med-allt-dagar liger framför!
 
Det var jättehärligt i lugnet, mestadels regn men det löstes med öppenspis och tee mys, lost-tittande, små utflykter med paraply till havet, promenader i skogen, besök på loppis, kvällsfika med massor av ljus, champange jordgubbar, kex och brie.♥ Vi har alltså haft det mycket mycket bra, tittat på allsång har vi också gjort och ätit gooood frukost! Känns som om man var borta flera dagar, men bara ett dygn egentligen!
 
 
 
Nuråå, väntar dagar av hets och jag ska försöka hinna allt utan att känna stress! Måste köpa kläder till mig själv, och presenter till dem, ta ut pengar, hämta kläder på jobbet och fixa bilder till Timotee. Jag måste också köpa en klänning till bröllopet som är direkt när jag kommer hem! Ska även träffa MP imorgon också, luncha och överföra friskis och svettis kort från henne till mig. Hon ska nämligen iväg tills jul, så kära nån, kommer inte träffa henne på mega länge!! Aboo nej! Ojoj, allt går om man bara vill. Hittade som tur var lite grejer i måndags innan jag åkte till lugnet, så börjar inte helt från noll. Ha en go kväll.
 
    Bilderna är från mitt älskade lugnet.
 

mot lugnet

Publicerad 2012-06-25 13:23:00 i Vardagsbabbel,

 
Nu åker jag och toppeliton mot lugnet (ja byn heter så!!) och till mormor och morfar! Anledningen i första hand är att jag glömde mitt vaccin som ska tas imorgon hos dom men det kommer bli mega mys!!
 
Vi bor nere i lugnet själva och är det fint väder så åker vi till havet, spelar minigolf eller vandrar omkring i skogen och på ängarna. Regnar det så tittar vi på lost, spelar alfapet eller bara myser. Vi köper med oss det vi behöver hos dom. Nu åker vi!!
 
 

mellanlandning i måndagsregn

Publicerad 2012-06-25 09:10:19 i Vardagsbabbel,

Min första lediga vecka har jag inte varit hemma alls! Tog en egent tripp på tre dagar till mormor och morfar tis-tors, tors-lör firades midsommar på tyresö och direkt där ifrån båt till utö. Kom hem sent igår kväll efter att ha träffat Klara och Lovisa på jag vet inte hur länge och ha hälsat på nya valpen hos toppe. Så nu är jag alltså hemma och det finns massor av saker att fixa innan jag i eftermiddag beger mig igen!
 
Jag ska - åka till (gamla) jobbet och hämta evetuella skänkekläder.
            - ta ut pengar till Senegal på fortex.
            - ringa min gamla skola och fråga om de har gamla böcker som jag kan ta med.
            - åka förbi timotee och föra över bilder från spela sjung så han kan göra en film av alltihop.
            - I övrigt ta reda på vad jag behöver inför Senegal som är nu på FREDAG!!
 

i lördagsregn minns jag..

Publicerad 2012-06-23 14:00:00 i Vardagsbabbel,

 
 
Första året med midsommarkranns för min del på väldigt länge. Mysigt tycker jag. Mammas klänning från FRANSA hade jag och brände mig regält gjorde jag också. Lika bra att börja härda inför Senegal. Hoppas ni hade det lika bra som jag. PUSS.

SENEGAL ÄR BOKAT!!!

Publicerad 2012-06-18 21:19:57 i Vardagsbabbel,

Nu är det helt hundra spikat att jag åker till Senegal!!! Har tagit vaccin mot gulafebern, köpt malariameddicin och nu, bokat biljetterna och betalat! Så det finns ingen ingen återvändo! Helt sinnessjukt!

Jag ska alltså bo i en liten by utanför Dakar, gränsandes till öknen i en familj med sju barn. Vara med och bygga upp en mur/staket/inhängnad runt en trädgård/odling. Mitt i vistelsen kommer det tydligen att firas ett bröllop i byn och alla kommer att dansa. Jag kommer ses som en blandning av en vampyr, ond demon och ängel och jag kommer inte kunna språket. Shit vilken grej. 

Jag vet typ ingenting och det kommer bli så himla läskigt och galet spännande. Franska boken, hej här är jag! 

friiii

Publicerad 2012-06-18 09:26:22 i Vardagsbabbel,

Jag är helt helt fri! Inget mer jobb och en skola som bara kostar mig 500 kr att hoppa av om det inte känns helt hundra. Inga krav, inget ansvarr. Jag ska bara göra just precis vad jag känner för! WIIIIIHOOOOO!!!

chlad tjeyy

Publicerad 2012-06-10 13:01:07 i Träning,



Ville bara säga att det går braa! Vers, två refränger, och brygga klart. Nu är det bara en vers och ett stick kvar! Wooho! Det är så kul och jag dansar så jag blir helt röd och får ont i knät! Tog precis en paus, åt en persika♥ och smörjde med massa voltaren. Nu ska jag snart fortsätta, längtar efter min pojke, men vi ska ses ikväll, tihi. Hejdå, hoppas ni har en bra söndag.

nu ska det dansas

Publicerad 2012-06-10 10:36:38 i Vardagsbabbel,




Nu ska det dansas
. På med voltaren och knäskydd, vettig uppvärmning och sen ska det koreograferas för fulla muggar. Tanken är att huvudkoreografin blir helt klar idag. Imorgon efter jobbet sätter jag uppvärmning-teknik och stretch låtar, och packar. För tisdagen är full av andra saker efter jobbet och sen, onsdag mitt på dagen bär det av.
Så idag ska jag live on the top of the world (281m lång från paris) och kööööra!

skadad

Publicerad 2012-06-09 19:43:45 i Träning,

Har ju gått och fått överbelastat ledband också. Tränade på SATS för en vecka sen och så sprang jag på söndagen, på tisdagen fick jag lite ont men struntade i och sprang onsdag morgon. Sen var det kört. Kul att tre träningspass medverkade till överansträngning. -.-
Jaaa, jag förstår att det är att jag inte tränat på jättelänge som gjorde det, men ändå! Stor tant varning! Sååå nu är det voltaren och knästöd som gäller.
 

drop-in-bröllop

Publicerad 2012-06-09 19:35:44 i Vardagsbabbel,

Idag har jag varit med om över 25 vigselcermonier. Fler än vad jag varit på och någonsin kommer vara igen. Det har varit allt ifrån uppklätt till nerklätt, familjer, stora sällskap, par, homo, hetro, unga och gamla. Alla hade de något gemensamt. De var glada, kära och lyckliga och ville gifta sig. Helt underbar dag. Tack skansen.


Hade på mig ett pärlhalsband som är min mormors. Älskar pärlor, älskar min mormor.

Efter middagen ska jag hänga med Evelina, ska bli så så sååå kul! Är mega pepp, har inte sett henne på hur längesedan som helst!

Imorgon är det dans som ska göras. Lägret börjar ju för tusan på onsdag! Tiden springer alltid i april-maj! Varför? Bästa tiden måste väl antagligen springa, åh herre, det är ju juni? Ja ni ser. Nu blir det middag! Hej svej!

juni

Publicerad 2012-06-02 22:56:39 i Vardagsbabbel,

Jag har återuppstått från de döda! Har inte haft någon tid att sitta framför datorn förutom om det inte varit körkortsteori. All ledig tid efter jobbet har gått åt till att köra bil. Meeeen det har gett resultat! Nu får jag vara ute och köra! Woopido!! Hejja mig! Känns sjukt bra, kan inte fatta det riktigt heller. Så nu vet ni det.

Har varit i Paris också. Har massor av bilder som säkert kommer poppa upp, annars har jag bestämt mig för att sluta på fritids och börja på lidingö till hösten. Känns fett bra att ha bestämt sig där också. Ska dock fortsätta leta efter fristående organisation och åka till våren. Det är ändå huvudmålet! Så nu vet ni det.

Just nu sitter jag efter en kväll av taxilek och mys hos MP i min onepiece och planerar lite inför barnens gudstjänst som jag ska ha imorgon. Sjukt regnigt är det, men lite mysigt tycker jag allt att det är! PUSS och HEJ

Om

Min profilbild

Helena

Just nu befinner jag mig i Mexico på utbyte. Tanken är att jag ska plugga statsvetenskap och spanska. Jag har en dröm om att få möjligheten påverka andra människor i en positiv riktning, kunna förbättra den här världen och sätta avtryck. En vacker dag ska jag rädda världen. Du lever nu. Du har ett liv här, varje dag och varje stund är en ny chans att göra något bra av ditt liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela