Helena

Våga lev din dröm

söndagssofta

Publicerad 2012-05-13 20:04:59 i Vardagsbabbel,

Idag har jag varit kyrkgrupp och sjungit i gudstjänsten. Vi träffade Gilja och Henrike från Litauen som vi planerar att göra en körresa till i slutet av augusti! Så under kyrkkaffet så planerades den resan! Jag känner att 2012-2013 kommer jag vara mer utomlands än i Sverige, haha!

Sen blev det övningskörning hem till Idahooe, där det var supertrevlig brunch ute i solen med american pancakes, hemmapressad (tror jag) apelsin juice, fruktsallad och muffins! Tillsammans med Jorunn och Pia satt vi ute i solen och pratade på om ditten och datten. Jag uppskattar verkligen att det gamla gänget, så kallat SMKbrudarna har börjat ses mer nu! Wopido! Kände mig dock som en liten tant där jag satt och smörjde in mig stup i kvarten med två olika sortes solcreme. (Nyinköpta av mig) har fått solexem varenda dag det varit sol och jag vistats i den, känns liksom inte värt längre, såå bara att smörja!

Konserterna och personalfesten på boule bar igår var också mycket lyckade! Shoppsade även lite på loppisen som hölls på hela norrtullsgatan! Nu blire soppmiddag! GOTT!

musiktipset

Publicerad 2012-05-11 22:59:04 i Musik,


Lyssnar just nu på denna. Soulit värre, sjukt skön att lyssna på. Tar upp det där fåniga problemet som så många dras med på ett skönt sätt. Nej, jag gillare! Värt att lyssnas på!

dansar blommor

Publicerad 2012-05-11 20:58:19 i Träning,



    

Se så söta rosor jag fick igår av en av tjejerna i dansgruppen. En liten dahliatvål fick jag också. Gulliga dom är då! Gillar starkt att de köpt Fairtrade blommor. Det är ett fett bra märke som intygar att människorna som jobbat med tillverkningen av produkten haft bra vilkor. Sjukt viktigt när det kommer till valet av bananer och kaffe! Blommor vet jag inte, men kan ju inte vara dåligt i alla fall!

En annan rolig grej som jag fick reda på är att jag är antagen till Kaggeholms danslinje!! WOOPA!! Blev sjuukt överraskad och jätteglad! Vet inte hur jag ska göra, men väldigt kul hur som! Take care, nu ska här mailas!

CHLAD FREDA'

Publicerad 2012-05-11 20:46:37 i Vardagsbabbel,

Kvällens planer är följande; äta god middag, köra bil, maila lite mail som jag försökt ignorera för länge, ut och springa och eventuellt plugga lite teori. Det jag genpomfört hittills är ätandet och körandet. Dock ska jag köra och hämta upp lillebrodern vid nio tiden också! Chlad freda, aliiibaba!

bio och danziiie

Publicerad 2012-05-10 20:13:29 i Träning,

Förmiddagens jobb gick ut på att titta på bio på drottninggatan. En japnsk barnfilm med live dubbning. Kul. Direkt efter jobbet så hade danstjejerna avslutning också. Hjärtat dunkade lite extra innan, men de var såå duktiga! Blir så stolt över dom! Hihi!
Sitter hos toppe och vi kom på att vi hade månadsdag igår. Firas? Hm, ja kanske. Vi får se vart kvällen leder. Kl 10 äe det tack och godnatt i alla fall, det är ett som är säkert. Ha en bra torsdag, och hörrni, IMORGON ÄR DET FREDAG!!

lidingö och middag

Publicerad 2012-05-07 20:07:18 i Vardagsbabbel,

Jag kan nu rapportera att jag har 10 komptimmar back som jag måste jobba igen! Tack alla körlektioner och folkhögskolebesök för det.
Lidingö var dock mycket bättre än förväntat så det var positivt. Nu är det bara att invänta resultat så får man ta ställning sen. Skönt att slippa tänka för ett tag, andra får sköta det.
Nu efter jobbet har jag hängt med Elin, vi har inte setts på jättelänge så det var välbehövligt häng. Middag i centrum, alldeles lagom. Mycket framtidsplaner och trötta dagishjärnor, men det var mys. Nu sitter jag hos toppelito, fast han är på jobbet. Så sitter här med le computer och ska köra lite körkortsteoriplugg tänkte jag! Ha de gött hörrni. Ajöken fröken.

smoothie mellis

Publicerad 2012-05-05 18:57:27 i Mat,



Nyttigt och fruktansvärt gott.

Blåbärssmoothie
3 dl vaniljyoghurt
1 dl egenplockade blåbär
1 banan


nästa lördag

Publicerad 2012-05-05 11:47:17 i Vardagsbabbel,

Lördag för lördag. Mycket har hänt. Valborg har firats, körlektion har körts, övernattning och heldags sökning på kaggeholms folkhögskola har genomförts. Gillingebaban avklarats och Thailandsplanerna krossats. Alldeles för få timmars sömn, så nu väntar en lugn helg. Orkar inte mycket, tittade på hockeyn och åt choklad igår, säger väl allt om orken. Idag ska jag och toppe bara mysa, kolla på lost och äta massa gott. hihi.
kanske skriver mer om allt det där, det får vi se. Ha de gött och simma lugnt.

Om

Min profilbild

Helena

Just nu befinner jag mig i Mexico på utbyte. Tanken är att jag ska plugga statsvetenskap och spanska. Jag har en dröm om att få möjligheten påverka andra människor i en positiv riktning, kunna förbättra den här världen och sätta avtryck. En vacker dag ska jag rädda världen. Du lever nu. Du har ett liv här, varje dag och varje stund är en ny chans att göra något bra av ditt liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela