Helena

Våga lev din dröm

.

Publicerad 2013-09-15 21:33:24 i Vardagsbabbel,

Long time no see. Jag har flyttat mitt pick och pack till Uppsala där jag bor i en korridor och delar kök med 29 andra. Internet finns det inte (därav ingen uppdatering) men nära till skolan har jag. Läser numera Fred och Konfliktkunskap A med 100 andra härliga studenter och har blivit så fint nollad de senaste veckorna. Det är mycket plugg på ett nytt sätt, himla mycket svår engelska att komma in i och tunga böcker att tugga sig igenom. Men det är intressant och en dag ska jag rädda världen. Trivs i min nya stad där jag cyklar omkring och bekantar mig med olika nationer. Är förresten hemma i sollis nu för att jag har dansat med Funkykidz i helgen. Vikkade i lördags och körde mina egna pass idag. Det har också gått bra och vore det inte för resan så är det ett helt optimalt extra jobb! 
Denna helgen har jag också hunnit med att vara uppe i Sandviken och firat denna sköna böna till kusin! (Dock var denna bild från i somras då hon tog studenten) Pappa och jag har kokat äppelmos idag och det ska jag gladerligen ta med mig till Uppis nu! Ha det fint alla vänner där ute, ta hand om er! 
 

äntligen!

Publicerad 2013-09-01 18:46:31 i Träning,

 
Äntligen, äntligen, äntligen har jag lärt mig alla 18 koreografier till Funky Kidz i höst! Det har verkligen tagit tid och bra träning är det, men nu kan jag alltså alla så nu har jag en hel vecka att repetera allt. Kör nog igenom alla tre programmen en gång per dag, då borde det sitta den 8e! Det ska bli så kul att få dansa med barnen i stället för sig själv eller någon snäll bror som har tid! TAGGA!
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Helena

Just nu befinner jag mig i Mexico på utbyte. Tanken är att jag ska plugga statsvetenskap och spanska. Jag har en dröm om att få möjligheten påverka andra människor i en positiv riktning, kunna förbättra den här världen och sätta avtryck. En vacker dag ska jag rädda världen. Du lever nu. Du har ett liv här, varje dag och varje stund är en ny chans att göra något bra av ditt liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela