Helena

Våga lev din dröm

fixelitrix

Publicerad 2012-01-31 22:18:21 i Vardagsbabbel,

Juste, satt och sydde lite med barnen också. Vet inte hur jag hann men emellan allt hjälpande med nålar, tråd fästningar och plåster så han jag sy denna, ett litet spetsfodral till phonen. Jag tyckte det blev ganska gulligt! satt bra gjorde det också! Nej nu ska jag sova. PEACE ♥

dans dans dans

Publicerad 2012-01-31 22:10:00 i Vardagsbabbel,

WOOPIDO!! Kom precis hem efter en timme och en kvarts dansade! Man får så mycket energi av att skutta omkring, trots att man svettas som en liten gris! Gruppen är skön också, en go mix av folk, no preasure. Koreografin vi jobbar med just nu är adele, listen and like, hon är ju bra den tjejen..




Annars då, efter en pulkaeftermiddag på gärdet i strålande sol (älska vädret och mitt jobb) så begav jag mig till After Work i kyrkan, prata om intressanta saker och livet med sköna människor,. Sen direkt hem och sen direkt till JAZZCLAZZ! Nu känner jag att jag loopar, tack och hej för mig!

the tourist

Publicerad 2012-01-30 19:07:37 i Vardagsbabbel,

Efter en lång dag ute i 10 minus så blir det äntligen filmmys med massa ljus och täcken! Wopido, precis vad jag behöver!! Fryser typ fortfarande!
Vi började titta på filmen igår, men hann då bara en halvtimme, blev värsta teasern så nu är jag taggeli på att se snygga Angelina Jolie och Johnny! Blir inte sämre av att titta med världens snyggaste heller! SO LONG

färgade fransar

Publicerad 2012-01-29 21:55:03 i Vardagsbabbel,

Efter två misslyckade färgförsök så saknar jag min Moa som för tillfället befinner sig i paris ännu mer. De ville verkligen inte bli svarta, sved gjorde det också! Moa ska dock hälsas på, både jag och Ida ska åka på visit! Dels i maj och så någon gång nu snart bara jag! Påminner mig om att jag måste svara på hennes update på WastApp! Vilket för övrigt är en av världens bästa appar, smsa, ringa, video samtal, gör vad du vill, gratis till alla!!! Det enda är väl att det krävs internett. Men ojoj, tack Elvira som visade mig den lilla appen, WhatsApp heter den alltså. Här kommer  hursomhaver en fin bild på fina Moa från fina sommarn. Och med det säger jag tack och godnatt! 

måndags taggar

Publicerad 2012-01-29 20:09:49 i Vardagsbabbel,

Nej nu är det dags att börja tagga för vecka igen. Tryck på play, i veckan som kommer sker (förutom jobb every day 8-16.30) bland annat,
-simning på jobbet med alla barn på måndag, wopidoo! Träffa le boifriend ska jag också.
-jazzklass på tisdag, (taggataggatagga)
-fika eller träna (höhö vilket val!) på onsdag och så har jag ju kören då också, ej att glömmas bort.
-dansgruppen jag håller i repar på torsdag 17-17.45. kulikulikuli
- fredagen spenderas med MP och Elin, kan inte bli annat än kul!


Och på lördag börjar ju melodifestivalen vilken jag är ett töntigt fan av! Det är ju så mysigt! Antingen drar jag hit några lika fåniga vänner eller så gör min familj det! Nej sooo long, PEACE OUT.

där ladugårdsväggen flagnar

Publicerad 2012-01-29 19:58:23 i Vardagsbabbel,



Tänk om jag och katten min skulle bo där, där vi älskar att vara, där ladugårdsväggen flagnar och uppvärmningen sker på vedträn. Jag skulle cykla omkring bland hagarna, skogarna och havet. Hälsa på min mormor och dricka te. Hela september skulle flyta på lekande lätt. Och allt skulle vara så ljuvligt tyst.

vofflor

Publicerad 2012-01-29 19:44:38 i Vardagsbabbel,

Sjukt mysig mat. Kaloribomb dock, men just nu är det sjukt mycket dans i mitt liv så det går plus minus noll! Och med keso till så är det ju oemotståndligt!

gospel gung

Publicerad 2012-01-29 18:50:00 i Vardagsbabbel,

Har precis varit på en grym gospelkonsert där våran kör, Norrmalms Ungdomskör, agerade förband. Huvudartisterna bestod av kören Glim of Grace från glimåkra folkhögskola. Sjukt bra var dom! Att sjunga med dem var som att få segla i medvind (även om jag inte har seglat), fett att få göra det någon gång också!

Blir så taggad på att få gå någon sådan utbildning, så himla nice att träffa blandat folk från hela sverige och ha en gemensam punkt ändå och bara sjungasjunga hela dagarna,. Soft liv.

Middagen väntar mig, PEACE

hej hej hallå

Publicerad 2012-01-29 18:38:58 i Vardagsbabbel,

En blogg startad jippido. Motiverad att skriva ner roliga saker och tankar.
Får se vad det slutar i, får be lillebror om en fin design.
Jag ska bli känd. Klart slut!

Om

Min profilbild

Helena

Just nu befinner jag mig i Mexico på utbyte. Tanken är att jag ska plugga statsvetenskap och spanska. Jag har en dröm om att få möjligheten påverka andra människor i en positiv riktning, kunna förbättra den här världen och sätta avtryck. En vacker dag ska jag rädda världen. Du lever nu. Du har ett liv här, varje dag och varje stund är en ny chans att göra något bra av ditt liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela