Helena

Våga lev din dröm

kvalitétstorsdagsplanering

Publicerad 2013-08-28 21:35:47 i Vardagsbabbel,


  
 
Imorgonkväll blir det lite extra med toppelito, ingen riktig anledning mer än att det är fett värt med kvalitétstid. Längtaa! Har hört att Håkanfilmen är himla bra också. Söker runt på restauraner på söder, nära Vicoria, finns massor så det är nog bara att glida in någonstans men har ni en favorit så tipsa gärna! 
 
 
 
 
 

musiktipset

Publicerad 2013-08-28 12:27:00 i Musik,

Riktig powerlåt, when you feel down and need some power liksom! Lyssna och peppa!
 

Berlin

Publicerad 2013-08-25 21:14:04 i , Resor,

Dena sköna böna hade vi också äran att få hänga runt med. Ja, det där var väl helt några glimtar från våra dagar i Berlin. Och ja, såklärt drack vi berlinska bersisar åt schnitzel och korv (iaf mailn) så som man ska, men det har jag inte bild på! Berlin kan iaf varmt rekomenderas, och om någon ska tid så har jag en oförbrukad dagsbiljett till över väde 6,7€! Bara att hojta!
 

Berlin

Publicerad 2013-08-25 20:57:21 i , Resor,

Ett högt ängeltorn vi gick tusentrappsteg i och east side gallery, Berlinmuren. (skönt att få luta sig efter allt vandrande!)
 

Berlin

Publicerad 2013-08-25 20:53:00 i , Mat, Resor,

Jag och Mollin på Starbucks, everyday ♥ Allt deras kaffe är Fairtrade, det betalar vi gärna en slant extra för!
 
 

Berlin

Publicerad 2013-08-25 20:45:01 i , Resor,

Har tagt tag i mig själv och städat mitt rum. Det behövdes. Har inte varit fint här på över ett år, det är inget skämt. Har sorterat kläder och prylar från Thailand och Lidingö. Hittat saker från Senegal har jag till och med gjort i påsar och högar, nu äntligen kan man se golvet och jag har damsugit det! SEGER!
Nu när det äntligen är fint här så passar jag på att ladda över lite bilder till datorn. Så nu kommer lite bilder från Berlinresan jag och malin gjorde i början av augusti! 

Tele2Arena

Publicerad 2013-08-25 16:33:00 i Musik,

Maffigt värre. Har inte varit alls mycket på stora konserter så det var verkligen en upplevelse. Just det här är när Robyn spelar! Mm, va bra det var!
 
Idag vaknade jag upp och kände mig mega skruttig, tog bilen till kyrkan ändå och piggare känner jag mig absolut efter det! Har inte varit i norrmalm sen innan sommaren, alltid lika härligt att komma tillbaka! 
 
Nu har jag börjat dansa på 6-8års programmet, lite mer steg är det allt att komma ihåg så det tar längre tid. Imorgon ska jag dock träffa Elina och repa på förmiddagen, bra och kul! Efter det lånar jag bilen upp till mormor och morfar! Myyyse! Nej nu ska jag fortsätta dansaaa! Heej svej, glad söndag!
 
 

lördagsmorgon

Publicerad 2013-08-24 13:00:19 i Träning,

Har haft en väldigt skön morgon och förmiddag. Långfrukost med tv4 morgon och DN. Promenad runt väsjöbacken och nu dans i solen. Skuttar omkring på baksidan och tänker hur roligt det måste se ut för alla grannar, men inne vill man ju inte vara denna fina dag! 
Har dock börjat snora och känner av i halsen, som ett brev på posten med ledighet, när kroppen slappnar av! Tur att jag har tid att ta det lugnt! Nu ska jag dansa igenom hela 4-5års programmet igen och sen blir det lunch!

ledighet

Publicerad 2013-08-23 23:30:19 i Mat, Vardagsbabbel,

Har nu jobbat klart mina sista dagar på Banérporten för denna gång! Bra veckor, söta barn och bästa personalen. Nu väntas lite ledighet innan skolan drar igång. Har hittat boende vilken känns awesome, kommer bo centralt så det är riktigt nice och jag menar kök, toa och dusch har jag delat förr! 
Har nu skuttat omkring här hemma och övat in koreografier, handlat fredagsmys till bara mig och ätit B&J's allra godaste glass, naturgodis och smoothie framför OC. Abo, sånt gör jag ALDRIG själv, slappar?!? Alla här hemma är nämligen borta ikväll eller hela helgen, men orkar inte ta mig iväg någonstanns och behöver öva på det här med att inte ha något för mig hela tiden! Haha!
 
Är i ett riktigt mysmode, imorgon vill jag ta promenad, bada bubbelbad, fixa naglarna, sova länge,,.. Åh semester! Klippa mig vill jag också göra, dansa ska jag göra och till kvällen ska jag och Malle på Tele2Arenas invigning!! Hon lyckades kirra gratisbiljetter så ska få lyssna på Robyn, Kent och Winnerbäck! TAGGA!
 
Nu ska jag sova, brukar inte sova så värst länge när jag varit uppe tidigt så måga dagar i rad om jag känner mig själv rätt! Sov gott världen. Ta hand om er alla vänner där ute. 
 

sergelstorg

Publicerad 2013-08-20 22:02:00 i Musik,

Nu har denna favorit kommit ut med en ny singel. Segelstorg heter den. Håller på att lyssna in mig på den. Sticket är riktigt bra, texten har inte fastnat än. En lyssning är den lätt värd. 
 

tänkvärt

Publicerad 2013-08-19 21:30:14 i Vardagsbabbel,

Difficult and largely unspoken...For the children! 

The first image makes reference to pedophilia in the Church, second child sexual abuse in tourism in Thailand. The third refers to the war in Syria, the fourth image refers to trafficking in organs on the black market, where most of the victims are children of poor countries. The fifth refers to free U.S. weapons... And finally, the sixth image refers to obesity, targeting the big fast food companies.
 
Blev berörd när jag läste texten och såg bilden. Påminner verkligen om att helt oskyldiga får ta smällarna i konflikter. Det att korsen gestaltas av förtryckaren gör att bilden blir annorlunda och stark. Jag drar paralleller till Jesus som var oskyldig som ett barn som blev korsfäst. Stark bild hur som helst.

sommaren är kort

Publicerad 2013-08-11 19:07:00 i Vardagsbabbel,

Nu har mina nio dagar av semester, inte regnat bort som tur är, men dom är slut! Haft några sköna dagar på Utö, mitt paradis och även i Berlin! Nu väntar två veckor på Banérporten, lite sexårsinskolning och sen tar jag faktiskt mitt pick och pack och testar på Uppsalalivet. I sista minut kom jag in på "Fred och Utvecklingsstudier", första kursen i programmet, så nu ska jag helt enkelt testa vad det går för! Riktigt spännande, men har inte heller fattat det helt.
Sitter i soffan i sollentuna och harträningsvärk i hela kroppen. Har gått en dansutbildning med Funkykidz i helgen, superkul och intensivt. Känner av en massa muskler jag inte trodde jag hade! Haha! Kommer undervisa varje söndag i Årsta, fyra klasser blir det nu allt som allt. Riktigt roligt! 
        
Bilder från min lilla semester, på Utö och i Berlin!
 

Om

Min profilbild

Helena

Just nu befinner jag mig i Mexico på utbyte. Tanken är att jag ska plugga statsvetenskap och spanska. Jag har en dröm om att få möjligheten påverka andra människor i en positiv riktning, kunna förbättra den här världen och sätta avtryck. En vacker dag ska jag rädda världen. Du lever nu. Du har ett liv här, varje dag och varje stund är en ny chans att göra något bra av ditt liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela