Helena

Våga lev din dröm

earth hour

Publicerad 2012-03-31 13:24:36 i Vardagsbabbel,

DU SLÄCKER VÄL MELLAN 20.30-21.30?



Gör det med oss på musikcafét i norrmalmskyrkan ikväll, massa band, vår kör ska sjunga, det blir miicket bra :) KOM KOM KOM! :) 19.00 och frammåt!

blodomloppet 2012

Publicerad 2012-03-31 13:18:22 i Vardagsbabbel,

Heeej hopp! Jag tänkte dra ihop alla mina vänner och anmäla lag till Blodomloppet, för att uppmärksamma att det är viktigt. Jag kommer själv inte våga ge blod men kan bidra till att andra kanske gör det, hihi! :)

Man springer eller går 5km och sen kan man springa 10km också. Är man ett lag på 3-5 pers så får man en ICA picnick korg när man är framme :) Det är den 7ejuni på Djurgården, fett nice, jag ska vara med!

sur tjej

Publicerad 2012-03-26 22:21:21 i Vardagsbabbel,

Dåligt. Dåligt ont och aj.
Jag ramlade på skejten idag, mitt på min rumpa.
Det gick dåligt att hitta på koreografi till mässan.
Det gick dåligt att backa och parkera, och jag har lektion imorgon. Fis.

Annars har dan varit,.. okej.

update-glad våffeldag

Publicerad 2012-03-25 19:28:15 i Vardagsbabbel,

Wopido längededan!
Idag har jag njutit i solen hela eftermiddagen! Har till och med blivit rödrosig om kinderna nu på kvällen, så hoppas på en millinyans brunare imorgon!
Det roligaste idag var väl att jag och toppe fick ett ryck och skaetade nyss, har aldrig, seriöst alrdig, skateat förrut. Hur tusan stavas det !?! Skejtat?? Trodde jag skulle vara sämst, men det var feett kul! Värsta flow, och de var första gången jag var ute utan jacka. Det var sjuukt nice, äntligen äntligen vår! (toppe var också bra, ja)
Annars idag har varit i kyrkan och lett barnens gudstjänst, första gången, spännande. Våfflor åt vi då och idag ute i solen. hej så länge!

virrig i hela huvudet

Publicerad 2012-03-16 23:02:22 i Vardagsbabbel,

Min hjärna är bombad med volontärinfo så jag blir helt virrig i hela huvudet.
Fick också ett samtal från Emelie som sitter på Utöberget med Jakob, David, Jens och Andreas. Väldigt random men kul att prata med henne, och hon ska också volontära nästa vår. Här var det parteeey! Haha, jag vet inte vad jag ska tänka.

Det svänger från barnhem till fotbollsvolontär till lärijungaskola till dansutbilldning. Samtidigt som det svänger ända från Honduras till Togo till Tanzania till Kambodja och Thailand. Vart ska detta sluta.... Ingen vet. Det jag kommit fram till är i alla fall att april den 15:e är som ett heligt datum för en massa grejer.
Nu vill jag nog helst sova. Tack för mig, hej.

hemmafru and hard working wommen

Publicerad 2012-03-15 21:01:01 i Vardagsbabbel,

Ikväll har jag varit hemmafru/hard working wommen. Först jobb hela dan, sen dansjobb, sen ut och handla presenter (dödstrött) kommer hem, äter middag (5min) hjälper med läxor, städar massa, hjälper med mer läxor. Nu pusta ut.
Tur att helgen blir chill! För första gången everrr har jag inte planerat upp den helt totalt, började smått  idag och det är stora grejer det! GLAD!
Toppsin åkte till uppsala idag efter sin tenta så han ska jag hänga med på söndag. Elvira och Elin blir det lunch-lördags-häng med och Evelina ska jag träffa på måndag!
Imorgon fyller papi år, så nu ska jag slå in lite presenter. Har ont i ryggen?! (Hoppas på träningsvärk) och suktar efter den nya ramlösa samken, hallon björnbär. TAGGA HELGEN (nästa vecka ska jag vara frisk) HEJ!


mello-kvällo

Publicerad 2012-03-10 16:37:14 i Vardagsbabbel,

Det bli fabulöst galatema ikväll, antingen är du artist eller programledarfin. Så nu är frågan, coola, snygga duktiga bruden med bästa låten, Loréen eller sköna, roliga programledar Gina?

  

Jag ska nu göra extreem makeover på mig själv. Med sunkig lördagsmys med rester från hela veckan kommer duschen och nagellacket kommer göra susen. Känner verkligen speciellt nagellacket den här gången. Mina fingrar är verkligen inte okej nu, så det ska bli NICE átt få okej fingrar! Haha! Nej nu blir till att lensa garderoben!

glömde säga att..

Publicerad 2012-03-10 16:21:30 i Vardagsbabbel,

.. jag kapade 20cm hår på mig själv i tisdagskväll. Det resulterade i en lång page som jag känner att jag trivs bra i fortfarande (och nu är det lördag). Har hittat endel slingor son varit för långa/korta nån gång men det har lätt fixats till med fritidssaxen eller annan närliggande sax. Sparade in 400-500 kr så det kändes fett värt! Bild kommer väl när jag orkar med det också!

torsdagstagg

Publicerad 2012-03-08 20:56:37 i Vardagsbabbel,

Wwoooopa imorgon är det fredag!

Nu har jag dansat och det var så kul! Kändes sjukt bra! Sen åkte jag hem till pojken och nu har vi mailat lite african contacts och ätit gott (och lite choklad, hihi.) Imorgon blir det utgång med våran avdelning, tidig kväll för mig med tanke på sjukan och sen myyys lördag som avslutas med fasionabla mellokväll hos målsäters! Nu hinner jag inte slösa mer tid, hejsvej.

världen är visst full av möjligheter

Publicerad 2012-03-05 21:36:55 i Vardagsbabbel,

Efter ätande av hemmagjorda raggmunkar hos Ida på bondegatan och misslyckade försök att hitta billiga resor till paris så har jag tittat folkhögskolor och är taggad på utbyten och dans. Japp. Det är ändå kul att vara ung, hihi. Imorgon blir det dans för hela slanten, ignorera sjukan och hoppas på det bästa.

Ska jag orka klä på mig något vettigt, ärligt talat så vet jag inte? Galet vad man går ner sig, gonatt!

hitta nomiiiii

Publicerad 2012-03-04 14:23:40 i Vardagsbabbel,

Nu har vi varit busiga och promenerat iväg och köpt söndagsgodis, hihi! Så nu blir det disneyfavoriten Hitta Nemo! Jag bara älskar Doris, ska bli underbart att få höra hennes virriga röst igen!

vasaloppsfrukost

Publicerad 2012-03-04 10:51:24 i Vardagsbabbel,

Gröt, ägg, leverpastejmacka och tee. Nu sitter vi bänkade med myskläder och hejjar fascinerat på åkarna som åker så galet fort och ändå blir man arg när de inte kämpar tillräckligt. En vacker dag ska jag också vara med! Tänker på min lilla morfar som också sitter bänkad, det blev mycket skidtaktik vid lunchen hos dem igår! nej nu ska jag fortsätta titta! En liten promenad ska väl ockå hinnas med, i det superfins (vinter) vädret, Tjingelingpling!

skypa med paris

Publicerad 2012-03-02 21:30:42 i Vardagsbabbel,

Jag har skypat med min älskade Moa i Paris!! Hon måste ta sig till ett donken i kvarteret för att få teckning (får mig bara att tänka på vilken fenomenal teckning jag kommer att få i afrika..) och det var så kul att få höra av henne! 20min kändes väldigt kort men nu har jag skype installerat och klart så nu blir det lätt oftare! Shit vilken grej alltså, Skype, helt helt gratis! Vi ska dit också, jag och Ida, och det blir kristihimhelgen! Kommer vara underbart vårväder där då!

Har ätit laxwok också, väldigt gott! Läst körkortsteori har jag också gjort. Konstigt att det går så fort att bli taggad på att "plugga" igen. I våras trodde jag seriöst att jag aldrig mer i livet skulle känna minsta attraktion, men nu har jag börjat tvivla. Är kul att lära sig saker, känna att man utvecklas lite som människa, (haha, flum.)

Nu ska jag återgå till lite teori. Imogon bär det av mot mormor och morfi, det blir 81års firning och sånt därnt. Sen på kvällen blir det heljdåmiddag +utgång för Clara som ska till Kina! Hejsvejj





Vi kommer alltid ha paris, denna staden äger vi.
Den är till för oss och inga andra.

happifridaii

Publicerad 2012-03-02 17:26:30 i Vardagsbabbel,



Sitter som glad ägare till de två kopparna åt vänster! Fixade ett byte med en present igår och utan pengaskillnad så har man plötsligt något så fint i handen! Inviger nu den med vita rosor.

Idag fixade jag också franska utbildning för mig själv, köpte in på akademibokhandeln, ett lär-dig-själv-kitt för grunderna i franska. 400kr från ett presentkort rakt av. Skönt att slippa spendera pengar men ändå få massa grejer!! (Höhö) flyt.

Los planos just nu är nog att läsa lite körkortsteori. Haha, bra fregadsnöje! PUSS i taket!

torsdag betyder alltid snart fredag

Publicerad 2012-03-01 18:05:14 i Vardagsbabbel,

Hej alla bloggfans!
Sitter nu hemma hos toppeliton och ser tillbaka på en snörvlig soprtlovsvecka som bestått av jobb, som vanligt, två körlektioner, ett after work och snörvlingar som sagt. Jobbet har dock varit skönare nu när det är lov, barnaskaran är halverad och tiderna blir mer flytande vilket är skönt!
Körningen känns så himla nice, min lärare är också positiv så det känns bara fett. Nu är det backning runt hörn och teori som gäller! Så ska jag hitta en bra franska utbildning också. Just nu är min vision att läsa en gång i veckan på ngt studieförbund nu i vår, en intensivkurs på typ två veckor i sommar innan resan och sen läsa påhalv/heltid i höst! :) Nu ska jag åka och handla mat! hejdåååååå

Om

Min profilbild

Helena

Just nu befinner jag mig i Mexico på utbyte. Tanken är att jag ska plugga statsvetenskap och spanska. Jag har en dröm om att få möjligheten påverka andra människor i en positiv riktning, kunna förbättra den här världen och sätta avtryck. En vacker dag ska jag rädda världen. Du lever nu. Du har ett liv här, varje dag och varje stund är en ny chans att göra något bra av ditt liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela