Helena

Våga lev din dröm

running

Publicerad 2013-05-13 23:03:29 i Träning,

Jag har sprungit min första runda på ett års tid UTAN att få ont i knät! Den dagen, den lyckan. Nu ska jag verkligen vara försiktig så att jag inte pajar det igen! tips och sånt välkomnas varmt.
.
On the top of Lidingö!

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2013-05-14 00:42:56

Wohooooo! Känslan är fantastisk! I am Happy for you :D :D

Mitt tips är att göra MILJARDER knäböj! ;) På ett ben ska det va och tänka på det där att böja rätt över tårna (som jag har för mig att vi redan smackat om) ^^ Annars är det väl utfall och löpteknik typ som hjälper...

Min sjukgymnast har lärt mig massa sjukt smarta saker, kan visa nån gång om du vill och påminner mig :) Bland annat har hon fått mig att förstå vikten av att träna alla muskler... Om din bål, dina fotleder och dina höfter inte är rätt tränade så belastas knän många gånger mer. Därför ska man inte bara träna den muskeln man upplever som svag ;)

Svar: Woooooo, du är ju grym Emelie!! PT Heej??
Helena

Postat av: Emelie

Publicerad 2013-05-15 00:11:17

Haha eller hur! När jag inte kunde träna själv så mördade jag nog teorin bakom xD

Du ska få se mina coola träningsprylar när du kommer hem till mig ;) Fått massa intressant av sjukgymnasten :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Helena

Just nu befinner jag mig i Mexico på utbyte. Tanken är att jag ska plugga statsvetenskap och spanska. Jag har en dröm om att få möjligheten påverka andra människor i en positiv riktning, kunna förbättra den här världen och sätta avtryck. En vacker dag ska jag rädda världen. Du lever nu. Du har ett liv här, varje dag och varje stund är en ny chans att göra något bra av ditt liv.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela