Helena

Våga lev din dröm

känns redan långt långt bort..

Publicerad 2013-04-03 01:43:00 i Vardagsbabbel,

Hur ska det så inte kännas när jag kommer till Sverige? Har ingen lust att komma till ett kallt stressat, utseende-, tids- och prestationsfixerat sverige.Snälla ge mig ett vårigt fint sverige. Ett soligt sverige i alla dess betydelser. 

You never realised it until you let it go..

Kommentarer

Postat av: Cecilia

Publicerad 2013-04-03 11:15:56

Du ska veta att du är efterlängtad och hemskt välkommen hem till Sverige :) Kram på dig, så ses vi snart!
Cecilia

Postat av: Elisabet :)

Publicerad 2013-04-04 23:17:03

Åh, jag förstår bara alltför väl vad du menar! Det är mycket som är så otroligt annorlunda mot det liv du levat de sista månaderna. Kontrasterna kommer du att känna av länge. Men också att både världarna har sina för- och nackdelar. Och kanske, kanske kan vi hjälpas åt att plocka fram det bästa från de olika världar vi levt och lever i, besökt och lärt känna... Lyckas vi med det tror jag att vår värld blir både större och rikare.
Det ska bli gott att få möta dig igen Helena och lyssna till vad du varit med om. Lika viktigt att höra vad du nu ser, när du kommer tillbaka med andra ögon...
Stor kram och välkommen hem!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Helena

Just nu befinner jag mig i Mexico på utbyte. Tanken är att jag ska plugga statsvetenskap och spanska. Jag har en dröm om att få möjligheten påverka andra människor i en positiv riktning, kunna förbättra den här världen och sätta avtryck. En vacker dag ska jag rädda världen. Du lever nu. Du har ett liv här, varje dag och varje stund är en ny chans att göra något bra av ditt liv.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela