Helena

Våga lev din dröm

tiden

Publicerad 2013-04-25 19:00:58 i



Undrar hur mycket jag måste bestämma mig för att det ska bli skillnad. Tycker att jag bestämmer mig helt, varje gång, men tydligen inte tillräckligt. Denna vecka är jag dock stolt över mig själv, men nöjd, det är frågan. Haha. Det kanske är där haken sitter?

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2013-04-25 19:09:10

Man ska vara nöjd och stolt över sig själv, det är där viljan kommer ;)

Postat av: Elisabet :)

Publicerad 2013-04-25 21:38:27

Jo, det är lite för ofta som vi fokuserar på allt det där vi inte gjort - istället för att fokusera på det vi faktiskt har gjort. Och då är det ju lätt att bli missnöjd. Istället för att just vara nöjd... över allt som faktiskt har skett! ;)

Svar: Precis. Och vi har en tendens att också värdera efter hur mycket vi fått gjort. Varför det egentligen. Det har inget egenvärde, förutom i vårt samhälle och våra normer.
Helena

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Helena

Just nu befinner jag mig i Mexico på utbyte. Tanken är att jag ska plugga statsvetenskap och spanska. Jag har en dröm om att få möjligheten påverka andra människor i en positiv riktning, kunna förbättra den här världen och sätta avtryck. En vacker dag ska jag rädda världen. Du lever nu. Du har ett liv här, varje dag och varje stund är en ny chans att göra något bra av ditt liv.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela